«Згоріли в машинах»: українські десантники знищили підрозділ із елітної мотострілецької частини Росії

Коментарi:

Підрозділи цієї військової частини з Росії постійно брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

Українські десантники знищили мотострілецьке підрозділ ЗС Російської Федерації з міста Томськ.

Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"Ми продовжуємо публікувати документи знищених російських окупантів, які, виконуючи злочинні накази керівництва держави та свого командування, прийшли з війною в Україну вбивати мирне населення. Так, нещодавно в районі інтенсивних боїв, українськими воїнами-десантниками було розбито та знищено бронегруп -ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС Російської Федерації, м. Томськ", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що саме підрозділи цієї частини постійно брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

"Під час бою з мужніми українськими воїнами багато "визвольників" згоріли в полум'ї знищених бойових машин. І лише деяких вдалося ідентифікувати за наявними документами. Зокрема, під час огляду особистих речей одного з типових представників "російського світу" з Оренбурга, молодшого сержанта Саккузі "Кайрата Муханмадійовича наявні документи дають нам зрозуміти про його недовгу військову кар'єру. Саме спеціальність снайпера, навідника-командира танка і закінчення інтенсивних курсів за програмою "виживання" при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться", – зазначили в командуванні.

Також вдалося ідентифікувати за нарукавними знаками та погонами ще одного знищеного молодого офіцера – лейтенанта Кочановського А.М.

"Мабуть, ніхто з елітної мотострілецької бригади з Томська не розраховував на такий розвиток подій. Вони зіткнулися з сильною, професійною та нещадною відсічю підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України. І тепер цей ворог назавжди залишиться лежати в полях нашої священної землі", – наголосили десантники.