У Маріуполі відповіли на пропозицію росіян здати місто- "Х*й вам!"

Коментарi:

Влада Маріуполя відмовилася здати місто і перейти на бік Росії.

"Кажуть, росіяни пропонують мерії Маріуполя перейти на бік Росії. Дали часу до ранку сформувати відповідь. І навіщо так довго чекати, якщо відповідь готова заздалегідь. Х * й вам, а не Маріуполь!"- написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в FB.

Нагадаємо, 20 березня Міноборони Росії запропонувало українським військам в оточеному Маріуполі скласти зброю в обмін на можливість вийти з міста.

Сьогодні, 21-го, з 9 до 11 години ранку за київським часом українським військовим пропонується вийти з Маріуполя без зброї за узгодженим маршрутом. Росія обіцяє зберегти їм життя.

Перед цим, о 8:30 ранку, пропонується почати режим тиші, який повинні оголосити обидві сторони. Росія пропонує в цей час українським військовим підняти білі прапори, а війська РФ і " ДНР " піднімуть червоні по всій лінії зіткнення

Маріуполь знаходиться в блокаді, він зруйнований на 80-90%, число загиблих перевищило 2,3 тисячі, але багато ще знаходяться під завалами, тому кількість загиблих може бути значно вище. До моменту блокади в Маріуполі залишалося від 350 до 400 тисяч жителів.