Деякі послуги сервісних центрів МВС Миколаївщини можна буде отримати у міському ЦНАП, – Погорєлов

Коментарi:

Працюємо над розширенням та покращенням надання адміністративних послуг.

Адже одним із наших головних завдань є доступність та зручність державного сервісу для кожного громадянина.

Завдяки співробітництву регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях з органами місцевого самоврядування на теренах Миколаївщини з’явилась ще одна локація, де можна отримати найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС – центр надання адміністративних послуг в м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20.

За словами заступника начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Геннадія Погорєлова: «Ми плідно співпрацюємо з органами надання адміністративних послуг. Надаємо відповідно організаційно-методичну підтримку, проводимо додаткові навчання та стажування персоналу ЦНАПів, здійснюємо технічну підтримку та адміністрування робочих місць. Разом будуємо довготермінові відносини з органами місцевого самоврядування, задля розширення локацій, де громадяни зможуть комфортно та швидко отримати якісні адміністративні послуги».

Невдовзі у ЦНАП Миколаєва можна буде:
- обміняти посвідчення водія;
– відновити посвідчення водія після втрати чи викрадення;
– зареєструвати транспортний засіб;
– перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі встановленням газового обладнання та інші – послуги сервісних центрів МВС
.

Ми переконані, що об’єднання зусиль двох державних органів покликане підвищити рівень якості обслуговування громадян, а якісні державні послуги та їх доступність — невід’ємна цінність сервісних центрів МВС. На цьому наголошують у Сервісни центрах МВС Миколаївщини.