Благодійники подарували Снігурівській лікарні портативну зарядну станцію для реанімації

Коментарi:

Снігурівська міська лікарня отримала від благодійників портативну систему резервного живлення потужністю 7 кВт.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Як повідомив голова міської військової адміністрації Іван Кухта, це стало можливим завдяки співпраці з благодійним фондом «КАРИТАС-СПЕС-Одеса» та за сприяння благодійних організацій: БФ "ДАР", Регіонального центру сталого розвитку, БО "Daar foundation" та ГО "Ukraine2Power" .

Нова зарядна станція відрізняється своєю модульною системою, за допомогою якої можна легко збільшувати або зменшувати потужність. Вона складається як конструктор, який відкриває широкий спектр використання та можливостей для наших медиків. Зокрема, ця портативна система резервного харчування буде використовуватись у реанімаційному відділенні лікарні, де дуже важливо забезпечити безперервну роботу медичного обладнання. У разі відключення електроенергії система допоможе зберегти життя пацієнтів, надаючи необхідне харчування для медичного обладнання та забезпечуючи лікарям необхідні умови для надання невідкладної допомоги.

"Нова система резервного харчування стане надійним доповненням до існуючої інфраструктури лікарні, підвищуючи готовність до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперебійної роботи медичного обладнання", – зазначив Іван Кухта.