У Миколаєві три циганки обікрали серед білого дня пенсіонерку

Коментарi:

Влаштували для бабусі спектакль із нападом епілепсії

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

86-річна мешканка Миколаєва заявила в поліцію, що її обікрали незнайомі жінки. Потерпіла розповіла, що до неї до квартири подзвонили троє жінок – молили дати склянку води, бо одній із них нібито було погано. Пенсіонерка зглянулася й упустила незнайомок. Коли вона пішла на кухню за водою, за нею уплуталася гостя. І тут у цієї жінки почався напад епілепсії. Поки вона билася в припадку, дві інші нишпорили по квартирі. І легко знайшли бабусину схованку...

За кілька хвилин «хворій» стало «краще» і трійця покинула квартиру. А пенсіонерка майже одразу перевірила свої заощадження, виявила, що у неї вкрали 70 тисяч та зателефонувала до поліції.

Протягом кількох годин правоохоронці встановили особи зловмисниць, їх затримали в одному з мікрорайонів міста. Гроші вилучили.

Усі вони уродженки Донбасу та гастролюють країною з метою «заробітку». Жінки – близькі родички. Дві старші – 52 та 25 років – уже мають судимості за крадіжку. Для 17-річної дівчини – це буде перше кримінальне провадження. Наразі слідчі повідомили їм про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена у мовах воєнного стану». Жінкам загрожує до восьми років ув'язнення.