У Миколаєві після обстрілу вже відновили рух трамваїв

Коментарi:

Миколаївські комунальні служби оперативно розпочали відновлення інфраструктури міста після ракетної атаки, скоєної російськими окупантами вдень 11 квітня.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Одним із першочергових заходів стало відновлення руху трамваїв, яке було тимчасово припинено через руйнування. Крім того, працівники комунальних підприємств активно закривають пошкоджені вікна та дахи, а також збирають та вивозять сміття.

Відновлюється також пошкоджена мережа вуличного освітлення у районі. Увечері 11 квітня ліхтарі в районі ще не горітимуть, проте завтра планується повне відновлення освітлення.

Задіяно сили та кошти з ЕЛУ «Автодоріг», «Миколаївських парків», «Пілота» та інших, щоб максимально швидко повернути район до нормального режиму функціонування.

Жителям, чиї будинки постраждали від обстрілу, надано необхідну допомогу. Завдяки донорам є всі необхідні ресурси для відновлення та надання допомоги постраждалим.

Голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук повідомив, що ведеться поквартирний обхід для визначення потреб городян. Людям, чиї будинки постраждали, буде надано фінансову компенсацію та допомогу у відновленні житла.