У Миколаєві відкрили притулок для жінок, які постраждали від домашнього насильства. Куди дзвонити

Коментарi:

У понеділок, 25 березня, у Миколаєві відкрили притулок для жінок та дітей, які постраждали від домашнього та гендерного насильства.

Читайте МН в Telegram: тільки важливі новини

Відкрили заклади завдяки підтримці уряду Великобританії British Embassy Kyiv, USAID Bureau for Humanitarian Assistance у співпраці з Миколаївською міською радою через імплементаційного партнера ХОЦ "Успішна жінка". А також за активної фінансової участі Фонду UNFPA та Фонду ООН у галузі народонаселення

У притулку є три кімнати, де одночасно тимчасовий притулок до 3 місяців можуть отримати 17 осіб: 12 жінок і 5 дітей.

Тут створено безпечні та належні умови проживання. Є спальні, кухня, кімната відпочинку та душові. Створено куточки малюка, є всі умови для навчання школярів.

Притулок дає тимчасовий притулок до 3 місяців для 17 осіб: 12 жінок та 5 дітей. Тут забезпечені безпечні умови проживання, включаючи спальні, кухню, кімнату відпочинку та душові. Також створено куточки для малюків та умови для навчання школярів.

Основним завданням притулку є забезпечення безпечного перебування постраждалих та надання комплексної допомоги, включаючи психологічну, соціально-побутову, медичну, інформаційну та юридичну підтримку. Адреса притулку є конфіденційною для забезпечення безпеки постраждалих. Жінок, які зіткнулися з домашнім насильством, до притулку направляють співробітники поліції, соціально-психологічні бригади та адміністрації районів міста.

Також можна дзвонити безпосередньо до Притулку за телефоном: 0684019517.