Миколаївська поліція розкрила вбивство 48-річного чоловіка, тіло якого знайшли 5 січня на Індустріальній

Коментарi:

Труп підкинули до гаражів

Пізно ввечері 5 січня перехожий повідомив на «102», що виявив труп неподалік гаражного кооперативу на вулиці Індустріальній у Миколаєві.

Судово-медичний експерт виявив на тілі потерпілого численні ножові поранення грудної клітки та встановив, що смерть настала кілька днів тому. Завдяки кропіткій роботі оперативників та фахівців кримінального аналізу, вдалося встановити особу вбитого та вийти на слід підозрюваного.

Докладний аналіз записів камер відеоспостереження та інших слідчих заходів дозволив поліції з'ясувати, що до смерті 48-річного миколаївця причетний його 27-річний знайомий. Оперативники встановили, що між чоловіками виник конфлікт під час спільного вживання алкоголю, який закінчився бійкою.

«Під час застілля зловмисник завдав численних ударів ножем своєму гостю, який помер на місці», – повідомили у поліції.

Щоб приховати злочин, підозрюваний зберігав тіло вбитого вдома майже дві доби, а потім підкинув його на пустир.

27-річного громадянина було затримано та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". За вчинений злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд відправив підозрюваного під варту без права внесення застави. Досудове розслідування продовжується.