Миколаївська обласна вiйськова адмiнiстрацiя, МЕК та Почесне консульство Литви уклали меморандум про партнерство (фото)

Коментарi:

Міжнародна підтримка прифронтової області

Між Миколаївською обласною військовою адміністрацією, Міжнародним енергетичним кластером (МЕК) та Почесним Консульством Республіки Литва у Миколаєві підписано меморандум про партнерство та співробітництво.

Метою меморандуму є організація широкої співпраці сторін із відновлення функціонування об'єктів енергетичної системи Миколаївської області та подальшої їх модернізації.

Документ підписали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, Почесний консул Республіки Литва в Миколаєві Сергій Сипко та координатор Міжнародного енергетичного кластеру Мантас Нашленас.

На заході також були присутні представники Міжнародного енергетичного кластеру з інших країн Дейюс Матеюнас та Джилл Джу Ра.

Віталій Кім наголосив на важливості підтримки ефективного функціонування об‘єктів енергетичної інфраструктури Миколаївщини, як вагомої складової енергетичного фронту всієї країни.

«Підписання меморандуму відкриває нові можливості для енергетичного забезпечення регіону та є одним із головних складових відновлення Миколаївщини в цілому. Дякую, що турбуєтесь про нас та наше майбутнє», – зазначив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації.

У свою чергу, Сергій Сипко та Мантас Нашленас запевнили, що такі проєкти з відновлення Миколаївщини мають високий ступінь важливості, тому є пріоритетними для першочергової реалізації.

За матеріалами Миколаївської обласної військової адміністрації.