У власників МАФів у Миколаєві почали перевіряти дозвільні документи на користування землею

Коментарi:

Міська та районна влада закликає малий бізнес працювати за Правилами благоустрою Миколаєва.

На виконання доручення Миколаївської міської ради від 15 травня адміністрація Інгульського району перевірила наявність дозвільних документів на використання під МАФи земельних ділянок уздовж проспекту Миру.

«Комісією було вручено, а у разі відмови ухвалення попередження – розміщено на споруді та зафіксовано факт вручення попередження про надання дозвільних документів на розміщення тимчасових споруд», – повідомили в адміністрації району.

Всього відпрацьовано 43 об'єкти.

Крім того, влада району наголосила, що у правилах Правила благоустрою міста Миколаєва чітко прописані вимоги, яких повинен дотримуватись власник МАФу. А саме – утримувати в чистоті прилеглу територію, встановити урну біля об'єкта та укласти договір на вивіз сміття.

«На жаль, жоден із представників бізнесу такого документа не показав. Тому, у разі не усунення порушень або не надання інформації, що запитується у визначений термін, матимемо законне право звільнити земельні ділянки шляхом демонтажу всіх незаконних споруд», – попередили в адміністрації Інгульського району.