Гросмейстер із Миколаєва, хокеїсти збірної України, екс-гравці МБК «Миколаїв» – у Гутцайта склали список «неповерненців»

Коментарi:

Міністерство молоді та спорту опублікувало прізвища спортсменів, які виїхали за межі України за спеціальним дозволом і досі не повернулися.

Перепустка передбачала повернення після завершення спортивних змагань на підставі листів профільного міністра до Держприкордонслужби щодо участі у спортивному заході та перетинанні державного кордону.

У списку 236 спортсменів. Є там і представники та вихованці миколаївського спорту. Серед них одразу троє відомих велогонщиків на шоссе – Віталій Буц, Михайло Кононенко, Владислав Погорєлов. У списку екс-гравці МБК «Миколаїв» Андрій Кожемякін та Антон Давидюк, міжнародний гросмейстер Віталій Сивук.

Чимало футболістів, зокрема, колишній півзахисник збірної України Артем Громов і ексгравець київського "Динамо" Владислав Кулач, який зараз грає за азербайджанську «Зіру».

У списку "неповерненців" хокеїсти Дмитро Німенко, Пилип Пангелов-Юлдашев, Євген Фадєєв, які грали на недавньому чемпіонаті світу за збірну України.

Причини «неповернення», звісно, у кожного різні, але закон один для всіх.