На Джарилгачі окопалися 300 окупантів із 15 краденими човнами, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на шосту вечора 25 травня.

Триває 456 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Вночі, російська федерація завдала чергового масованого удару по території України, застосувавши іранські ударні БпЛА “Shahed-136/131”. 36 із 36 було знищено нашими захисниками.

Протягом цієї доби противник завдав двох ракетних ударів із ЗРК С-300 по Циркунах на Харківщині, пошкоджено будинок. Крім того, ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 10 обстрілів РСЗВ

Протягом доби противник продовжує вести наступальні дії в районі Бахмуту..

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Завдав авіа удару по Новобериславу. Обстріляв Золоту Балку, Новоолександрівку, Гаврилівку, Веселе, Козацьке, Львове, Висунці, Білозерка, Антонівка, Велетенське та Херсон.

Окупаційні війська мілітарізували острів Джарилгач, який 19 травня з’єднано ними з захопленою материковою частиною Херсонської області в районі Лазурного. Зокрема, окупанти розмістили на острові 300 військовослужбовців та 15 човнів, що були вкрадені у місцевого населення.

Авіація Сил оборони за добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та техніки противника, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, радіолокаційну станцію та артилерійський підрозділ на вогневих позиціях.