Миколаївська міська рада передала військовим позашляховики та ордери на квартири

Коментарi:

Працівники міської ради відвідали миколаївських морських піхотинців, які тримають фронт на східному напрямку.

До Дня морської піхоти України воїнам передали автомобілі, а чотирьом миколаївським захисникам вручили ордери на квартири.

Діє комплексна програма "Сприяння оборонній і мобілізаційній готовності міста Миколаєва на 2021-2023 роки", згідно з якою з міського бюджету виділяють кошти на потреби військових частин та підрозділів тероборони. Цього року було виділено 200 млн гривень Ці кошти переважно спрямовуються на закупівлю автомобілів, тактичного спорядження й техніки для виконання військових завдань.

Також цього року міська рада затвердила “Програму забезпечення житлом військовослужбовців військових частин Миколаївського гарнізону”. За цією програмою із місцевого бюджету виділяють кошти на придбання квартир тим військовим, які проявили себе під час захисту нашої держави від російського агресора. Кандидатур на отримання квартир подають командири частин за погодженням начальника гарнізону.

Цього року, з міського бюджету на програму виділено 200 млн гривнь, на які планують придбати до 150 квартир, повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.