Як вибрати пральну машину з горизонтальним завантаженням

Коментарi:

Майже 90% всіх моделей пральних машин мають горизонтальний тип завантаження. Такі пристрої компактні, підходять для обмеженого простору, дешевші, ніж аналоги з вертикальним завантаженням, але не менш ефективні.

Сучасна пральна машина – гарний вибір як для однієї людини, так і для великої родини із 5–6 осіб. Купити моделі європейських брендів можна в інтернет-магазині Ельдорадо. Доступна доставка товарів по всій Україні до поштового відділення, фірмового магазину мережі чи додому. Оплатити машинку можна онлайн або при отриманні. Про те, як правильно вибрати пральну машину, розповімо далі.

64675cbc40185.webp

Критерії вибору пральної машини

Орієнтуйтеся на такі характеристики:

  1. Розмір. Перед покупкою проведіть виміри простору, де ви плануєте розмістити пральну машину, та переконайтеся, що вибрана модель підходить за габаритами. Враховуйте ширину, глибину та висоту пристрою.
  2. Місткість завантаження. Залежно від моделі та виробника, пральна машина може мати різний обсяг завантаження. При виборі орієнтуйтесь на кількість людей, які мешкають у будинку. Наприклад, для однієї людини або сімейної пари буде достатньо моделі ємністю 5-6 кг, а для великих сімей із 4-6 людей підійдуть моделі на 8-10 кг.
  3. Функції та програми. Перевірте наявність необхідних функцій і програм, таких як режими прання для різних типів тканин, затримка старту, попередня обробка, економічні режими, регулювання швидкості віджиму. Переконайтеся, що вибрана модель оснащена всіма опціями, які ви вважаєте важливими для потреб.
  4. Енергоефективність. Вибирайте моделі зі значенням A++++ або A++, щоб знизити енергоспоживання та заощадити гроші на рахунках за світло. Прання з високим рівнем енергоефективності дорожче, але їхня вартість швидко окупається завдяки економії на електроенергії.
  5. Рівень шуму. Якщо ви плануєте розміщувати пральну машину на кухні і вам важливо, щоб вона працювала тихо, зверніть увагу на рівень гучності, що вказується виробником. Низьким вважається показник 49-55 дБ, показник до 65 дБ допустимо в житловому просторі, але буде чути і мешканцям квартири, і сусідам.
  6. Бренд та надійність. Вивчіть репутацію виробників пральних машин та ознайомтеся з відгуками споживачів про конкретні моделі.

64675cbc3abd7.webp

Заздалегідь визначте бюджет та шукайте пральні машини, що відповідають йому. Порівнюйте ціни та функції різних моделей, щоб вибрати відповідний варіант.