У Києві вночі були вибухи та пожежі

Коментарi:

Уламки збитих російських дронів пошкодили будинки та авто.

Вночі 20 травня у Києві пролунали вибухи під час атаки дронами-каміказді. Усіх безпілотників збито, але після падіння їхніх уламків почалися пожежі, є пошкодження у кількох районах.

Вибухи місцеві мешканці чули після першої години ночі. У Київській обласній військовій адміністрації підтвердили загрозу російської атаки безпілотниками та вказали на роботу ППО.

Виникла пожежа даху 9-поверхової будівлі у Дніпровському районі. Мер Віталій Кличко додав, що спалах стався також на даху одного з житлових комплексів.

Крім того, падіння уламків ворожих цілей було відзначено на кількох вулицях у Дарницькому та Солом'янському районах.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, що у травні містяни не чули сирени повітряної тривоги лише чотири дні.

Цієї ночі агресор здійснив масовану атаку дронами. Були застосовані бородаті боєприпаси Shahed, але всі виявлені повітряні цілі були знищені силами та засобами нашої ППО. На щастя обійшлося без жертв. Але в Дніпровському районі спалахнув житловий будинок, у Дарницькому районі пошкодження будівлі СТО та припаркованих автомобілів, у Печерському районі є розбиті вікна житлового будинку, у Солом'янському районі пошкоджено дорожнє покриття та автотранспорт.