Вища Рада Правосуддя одноголосно проголосувала за взяття під варту екс-голови Верховного суду Князєва

Коментарi:

Вища рада правосуддя одноголосно проголосувала за взяття під варту екс-голови Верховного суду Всеволода Князєва. Він, нагадаємо, підозрюється в отриманні хабара у розмірі 2,7 мільйона доларів.

Таким чином, ВСП задовольнив звернення САП.

У Вищому антикорупційному суді повідомили, що засідання щодо обрання запобіжного заходу Всеволоду Князєву відбудеться сьогодні о 16:00.

Сам Князєв заявив на засіданні таке:

"Вважаю цю справу помстою за певні свої дії, про які відомо всім членам ВСП. Вважаю цю справу замовленням певних політичних особистостей, які також відомі членам ВСП. Вважаю, що Національне антикорупційне бюро використовують у темну. Хочу сказати, прошу замислитися над цим, сьогодні це я, а завтра може бути будь-хто", – заявив Князєв.

А його адвокат Володимир Клочков у коментарі дав зрозуміти, що НАБУ ще вчора було впевнене, що ВСП сьогодні дозволить взяти Князєва під варту.

"Вчора ще до засідання ВСП, яке мало дати згоду або відмовити в затриманні пана Князєва, детективи НАБУ вже вручили клієнту клопотання про взяття під варту, що вказує, що вони були впевнені в результаті і в тому, яке сьогодні на засіданні ВСП буде ухвалено рішення ", – Повідомив Клочков.