Як обрати наклейки для упаковки товара

Коментарi:

Справити на клієнта незабутнє враження – головна задача при презентації нового товару. Це легко зробити, використовуючи ефектні наклейки на упаковку. Саме вони здатні привернути увагу потенційного покупця і надати йому необхідну інформацію.

Правильне рішення – замовити виготовлення наліпок на https://newmedia.ua/chto-pechataem-3/poligraficheskaya-produktsiya-3/naklejki-2/. Це офіційний сайт типографії New Media, в якій працюють креативні

спеціалісти та використовується найсучасніше обладнання. Ми ж розповімо, якими

бувають наклейки та як вони використовуються.

Матеріал для наліпок

Наліпки можуть виготовлятися з різних матеріалів. Найпопулярнішими є наклейки на самоклеючому папері. Обладнання типографії New Media дає можливість виготовити їх в будь-якій кількості. Крім того, клієнти можуть замовити наліпки бажаної форми – для ультрасучасного плотера немає нічого неможливого!

Для більш великих обсягів продукції найекономніше використовувати наліпки в рулонах. В New Media їх друкують на сучасних матеріалах, стійких до зовнішніх впливів та зручних в експлуатації. Якщо партія товару невелика, вигідніше буде замовити друк наліпок на окремих аркушах.

При виборі матеріалу для наліпок потрібно враховувати тип поверхні, на якій вони будуть розташовані, умови використання (на відкритому повітрі, в приміщенні і т.д.) та інші важливі моменти.

Як використовують наклейки з товаром

Наклейки для упаковки товару можуть виконувати багато різних функцій:

  • перша, про яку ми згадали в першу чергу – це рекламна, для привертання уваги людей. З цією метою наліпки можна розташовувати на упаковці будь-якої продукції;
  • декоративна функція. Виготовлена за всіма правилами наклейка може вигідно виділити вашу продукцію на полці поміж іншими товарами в магазині;
  • інформаційна функція. На наліпках можна розмістити основну інформацію про товар, яку покупець може швидко прочитати і запам’ятати;
  • технічна функція полягає в наданні відомостей про технічні характеристики та особливості використання продукції. Такі наліпки можна розміщувати як на упаковці, та і безпосередньо на товарі.

Використання наліпок з товаром гарантує, що ваша продукція не залишиться непоміченою потенційними покупцями. Клієнти обов’язково звернуть на неї увагу та запам’ятають ваш бренд. Також важливий момент – доступна ціна виготовлення наклейок. Можна з упевненістю сказати, що в порівнянні з іншими способами просування товарів, виробництво наліпок не потребує значних фінансових витрат.