Дистанційна робота в Нью-Йорку: 3 професії на які можуть претендувати емігранти

Коментарi:

Коли ми говоримо про роботу в США, ми зазвичай думаємо про те, що потрібно бути на робочому місці в офісі або на виробництві. Проте робота вдома в Нью-Йорку не поступається традиційному офісному формату.

Вона також пропонує високу оплату, відмінні можливості для кар'єрного зростання та дозволяє заощадити час на поїздках. У той же час деякі роботодавці хочуть бачити своїх віддалених співробітників в офісі хоча б пару разів на місяць. У цій статті ми розповімо про професії, які надають іммігрантам найкращі можливості для віддаленої роботи у Нью-Йорку.

Віртуальний помічник

Вакансії віддаленої роботи у США стали популярними за останні 3 роки. Компанії шукають людей, здатних координувати віддалену команду та вирішувати адміністративні завдання. Обов'язки схожі зі звичайними помічниками, але залежать від типу підприємства. В основному це включає планування зустрічей, листування з клієнтами та співробітниками, підготовку індивідуальних графіків роботи та організацію поїздок. Кандидатам потрібні відповідний досвід, відмінне знання англійської мови та вміння працювати з програмами для організацій відеоконференцій, такими як Zoom та Skype.

Заробітна плата: 34 000 доларів/рік.

Менеджер соціальних мереж

Незважаючи на новизну, віддалена робота без знання мови стає дедалі популярнішою. SMM-менеджери мають обов'язок розвивати облікові записи компаній і брендів у соціальних мережах, використовуючи різні інструменти. Залежно від роботи, це може бути публікація готового контенту і відповіді на повідомлення в Direct, або максимальним включенням в аккаунт компанії – від консультацій в особистих повідомленнях до створення контенту і стратегічного планування. Будучи SMM-менеджером, ви можете керувати брендами та створювати важливі стратегії для компаній, навіть працюючи віддалено з дому.

Вимоги до кандидатів на віддалену роботу у Нью-Йорку залежать від рівня професійних обов'язків. Деякі роботодавці шукають співробітників з мінімальною англійською, відповідальних та з умінням користуватися соціальними мережами. Однак інші чекають на професіоналів з досвідом роботи у створенні текстового, фото- та відеоконтенту.

Заробітна плата: 50500 доларів/рік.

Представник call-центру

Компанії різних галузей шукають працівників для call-центрів. Фахівці дзвонитимуть клієнтам та оновлюватимуть інформацію в базі даних. Зустрічається така віддалена робота для російськомовних із можливістю роботи у вихідні дні. Потрібні знання російської та англійської мов, середня освіта та досвід роботи в кол-центрі від 1 року.

Заробітна плата: від 27 000 доларів/рік.

Боїтеся, що віддалена робота може бути не сплачена?

Ігнорування можливості віддаленої роботи – велика помилка. Компанії працевлаштовують дистанційних працівників так само, як і офісних. Їх цікавить лише ваша якість роботи. Ви можете отримувати запрошення на офісні зустрічі або отримувати зворотний зв'язок телефоном щотижня. Не пропустіть можливість працювати зручно та ефективно!