Прилетіло в автосалон, де проходив техогляд, – Кім про нічний обстріл Миколаєва

Коментарi:

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про наслідки ракетного удару по Миколаєву.

- Було три прильоти. Один на відкритій території. Пожежа була 100 квадратних метрів, її локалізували за півгодини. У промислову частину теж потрапили, у порожнє приміщення. Найбільшу шкоду завдало ураження ракетою між автосалоном та торговим центром. Вони навіть у будинок не потрапили, вони потрапили між ними. Була пожежа обшивки будівлі. На щастя без жертв. З жінкою все гаразд. Вона від вибухової хвилі впала, забила собі плече або ключицю.

Можна констатувати, що атакували знову так звані військові цілі, які знаходяться в торгових центрах та автосалонах. Я тиждень тому там проходив техогляд. Що вони там шукали, доволі незрозуміло. Є мій особистий висновок, що це нові партії ракет, які погано працюють. Вони були виготовлені під час війни у серпні 2022 року. Певне, санкції діють. Тому ці ракети летять якось неточно і падають. Тому що вдруге одна з чотирьох ракет, що летіли, не долетіла до мети, – сказав Кім.