У Луганську підірвали голову МВС окупаційної влади

Коментарi:

Під час вибуху у Луганську постраждав голова МВС окупаційної влади самопроголошеної Луганської народної республіки Ігор Корнет.

Про інцидент розповів проросійський голова Луганської області Леонід Пасічник. За його словами, вибух пролунав у годину пік у самому центрі міста на вулиці Демьохіна.

«На жаль, є постраждалі. За попередніми даними – підрив. Швидкі, МНС, усі профільні відомства вже працюють на місці події», – написав він у телеграм-каналі.

Пізніше Пасічник уточнив, що в інциденті постраждали семеро людей. «Всі поранені госпіталізовані до лікувальних закладів республіки. Четверо чоловіків перебувають у важкому стані, серед них хлопець 17 років, а також ріо міністра внутрішніх справ з ЛНР Ігор Корнет. За життя постраждалих борються медики», – заявив він.

Як повідомляє Baza, вибух стався у місцевому барбершопі у той момент, коли там знаходився Корнет. При замаху на проросійського голову МВС Луганської області загинула одна цивільна, троє людей з охорони поранено, заявили ТАРС у правоохоронних органах.