Після російських психлікарень на війну в Україну кинули підрозділ наполеонів і путіних

Коментарi:

Інформація на ранок 13 травня від Генштабу ЗСУ.

Йде 444 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Противник напередодні завдав 7 ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 81 обстрілів з РСЗВ. Тривають безперервні бої у Бахмуті.

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Обстріляв Козацьке, Іванівку, Садове, Антонівку та Херсон.

З метою поповнення втрат в живій силі у Сватівський район Луганської област прибуло поповнення із числа відмобілізованих. Серед новоприбулого особового складу, є військовослужбовці, які проходили лікування та реабілітацію через психічні розлади.

Останнім часом, на тлі значних втрат, окупанти посилюють контррозвідувальні заходи у тимчасово захоплених населених пунктах. Збільшилась кількість постів та патрулів у Ялті Донецької області. Представники російської комендатури шукають «інформаторів», проводяться обшуки.

Авіація Сил оборони завдали 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, а також 5 ударів по ЗРК, було збито 22 БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, три райони зосередження живої сили, 7 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, склад боєприпасів, а також дві станції радіоелектронної боротьби ворога.