У швейцарському Лугано на бізнес-форумі обговорювали післявоєнну відбудову Миколаївщини

Коментарi:

У Швейцарії відбувся бізнес-форум Lugano Business Forum.

Він об'єднав представників європейського бізнесу, насамперед зі Швейцарії та України, бізнес-асоціацій, організацій, урядовців для обговорення питань участі приватного сектору в проєктах з післявоєнного відновлення України.

У ньому взяли участь заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Микола Марінов та керівник Миколаївського офісу UST- Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко.

Вони презентували створення Регіонального офісу міжнародного співробітництва, який функціонуватиме при Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Регіональний офіс є інформаційно-аналітичним майданчиком для систематизації даних, супроводження проєктів та координації міжнародного співробітництва між усіма сторонами, які представлені в регіоні, повідомляє пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації.

До складу офісу увійшли керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, представники районних адміністрацій, голови громад, представники Агенції регіонального розвитку Миколаївської області та незалежні експерти.