На Ставропіллі формують бригаду контрактників на війну в Україну, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на шосту вечора 12 травня.

Триває 443 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Противник завдав 4 ракетних та 26 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії.. Поміж тим, здійснив обстріли населених пунктів неподалік лінії бойового зіткнення Козацьке, Садове, Антонівка області та Херсон.

Окрім доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат у живій силі, противник також формує нові частини. У Ставропольському краї, на фондах Південного військового округу, розпочато формування окремої мотострілецької бригади, яка має посилити окупаційні війська. Переважна більшість осіб, що підписали контракт, не мають мотивації до участі у бойових діях, водночас хочуть заробити грошей.

Авіація Сил оборони за добу завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили, три артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, а також станцію радіоелектронної боротьби.