Кліп до нового синглу Imagine Dragons знімали на деокупованих територіях Миколаївщини (відео)

Коментарi:

Знаменитий американський гурт Imagine Dragons вирішив присвятити свою нову пісню Crushed та кліп до неї народу України та його непереборної мужності.

Історія виживання 14-річного Сашка – одна з тисяч. Вона унікальна та водночас схожа на інших, які довелося прожити багатьом українцям за період повномасштабної війни.

Це не просто звичне для всіх трихвилинне відео з музикою поверх нього, а повноцінний короткий фільм, який розповідає історію Сашка, який п'ять місяців фактично виживав під час російської окупації його рідного села Новогригорівка Миколаївської області.

Він ховався у бомбосховищі, тому й вижив. А ось його сусіди – ні. І це ще раз нагадує, наскільки близько ходить смерть поряд із людиною під час війни.

Історія Сашка розриває серце, як і тисячі подібних історій людей, які відчайдушно потребують допомоги, — каже фронтмен групи Ден Рейнольдс.

Навіть сьогодні, незважаючи на те, що на більшій частині українських територій відновилося електропостачання, родина Сашка досі мешкає не лише без світла, а й інших комунальних послуг.

Будинок та школа хлопчика – це суцільна руїна. Але він все одно сподівається, що йому вдасться відновити рідні місця серцю. І насправді таких як він людей в Україні чимало, які втратили все, але готові почати знову.

Ми сподіваємося, що люди скористаються можливістю зробити вклад через UNITED24 і поділяться інформацією для відновлення України, — додав Ден Рейнольдс.

Цей кліп — ще один спосіб творців підтримати напрям Відбудова України фандрейзингової платформи UNITED24. Адже Imagine Dragons дуже активно допомагають Україні та з перших днів повномасштабної війни висловили свою підтримку українцям.

Режисер Тай Арнольд, який створив відео, теж є другом UNITED24, тому співпраця була лише питанням часу. Творець провів минулу зиму в Україні. Тоді чоловік доставляв продукти людям, які цього потребували.

Багато з них все ще перебували під артилерійськими обстрілами або були нещодавно звільнені від окупації. Я постійно спілкувався з учасниками гурту на тему побаченого, і вони швидко запропонували зняти відеокліп, який би відображав емоції простих українців, що страждають від війни.

В одній з таких поїздок Тай Арнольд познайомився з Сашком та був вражений його історією. Так хлопчик і став головним героєм кліпу Imagine Dragons.

Imagine Dragons: кліп на пісню Crushed