Сьогодні був наймасовіший удар по Києву з початку війни – атакували 30 дронів

Коментарi:

Мер Кличко розповів подробиці.

Вночі, у понеділок, 8 травня, рф зробила наймасовішу атаку на Київ з початку повномасштабної війни, сказав мер столиці Віталій Кличко.

За попередньою інформацією, це були іранські боєприпаси «Шахед», що баражирували, атакували столицю за різними напрямками. У повітряному просторі Києва було виявлено та знищено понад 30 ворожих дронів!

«Це наймасовіша атака, з початку війни, на наше місто. Всі дрони були збиті. Завдяки ППО ніхто не загинув. П'ятеро людей поранено, їх життю нічого не загрожує. Є пошкодження будинків, дитячих садків та шкіл», – сказав він.

«Місто зробить все можливе, щоб якнайшвидше відновити вдома», – сказав він.

Внаслідок повітряної атаки у Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків пошкоджено сім авто та ще один автомобіль горів.

Крім того зафіксовано падіння уламків на житловий будинок, пошкоджено вікна, фасади, є падіння уламків на проїжджу частину, травмовано 5 осіб, їм надано медичну допомогу.

Дісталося і Солом'янському району. Там, за даними КМВА, пошкоджено резервуар на 5 тонн із витоком дизельного палива. На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових автомобілів.