Російська опозиція пише, що з Пригожиним щось трапилося

Коментарi:

Зважаючи на все, the end", – джерело Осєчкіна повідомило "про кінець" для Пригожина

Російський опозиціонер Осєчкін опублікував посаду з натяком на кінець кар'єри ватажка російської ПВК, можливо, йдеться про його фізичне усунення.

Російські джерела натякають на серйозні проблеми у ватажка російської ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина після серії скандальних заяв, які той зробив напередодні у п'ятницю та суботу. Російська правозахисна організація Gulagu.net опублікувала пост із натяком на кінець кар'єри ватажка російської ПВК.

Аналогічний пост зробив на своїй сторінці у Facebook засновник організації Володимир Осєчкін. Пости синхронно з'явилися сьогодні після полудня. Вони карикатура на Пригожина, який кидає в Z-м'ясорубку російських солдатів, провертаючи їх у фарш.

При цьому незрозуміло, про що йдеться: або про кінець кар'єри Пригожина, або про його фізичне усунення. Осєчкін обіцяє опублікувати деталі пізніше. Напередодні Пригожин оголосив ультиматум про готовність кинути позиції в Бахмуті через великі втрати. Він також вибухнув матюки на адресу Герасимова і Шойгу, показавши десятки загиблих російських військових.