У Миколаєві вночі з колодязя теплотраси витягнули напівмертвого чоловіка

Коментарi:

Пожежі через обстріли і підпал

6 травня сталася пожежу очерету на території села Афанасіївка Снігурівської територіальної громади. На площі 200 квадратних метрів. Полум’я загасили вогнеборці Пожежу спричинив підпал.

О 13.35 загорілись три квартири в одноповерховому житловому будинку на Аляудах у Миколаєві. Про це сповістили мешканці. Під час розвідки вогнеборці врятували двох людей, які знаходились в задимленому приміщенні та загасили пожежу на площі 200 квадратних метрів.

Близько опівночі запалала господарська будівля по вулиці 9-а Лінія. О 23:57 пожежу на площі 20 квадратних метрів бійці ДСНС загасили.

7 травня о 0.57 в колодязі теплотраси загорілись сміття та побутові речі. Пожежу ліквідовано на площі 10 кв. м. Врятовано чоловіка, якого каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні у важкому стані з попереднім діагнозом — отруєння продуктами горіння.

О 0.59 внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків загорілась суха трава на відкритій території у Миколаївському районі. Підручними засобами пожежу на площі 500 кв. м ліквідували.

О 1.04 на вулиці Космонавтів сталася пожежа двокімнатної квартири на другому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Із задимлених приміщень врятували чотирьох мешканців людей. Вогонь загасили, його причини пожеж встановлюються, повідомили в Головному управлінні ДСНС України.