Російська орда втікає із Запоріжжя з награбованим на вкрадених автівках, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Йде 438 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Противник завдав 8 ракетних ударів, зокрема, дві ракети С-300 влучили по підприємству в Балаклії. П’ять Х-22 окупанти випустили по цивільних об’єктах Миколаївської області та одну ракету Х-22 – по Херсонщині. Також ворог завдав 22 авіаударів та здійснив 10 обстрілів з РСЗВ.

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Обстріляв Золоту Балку, Веселе, Антонівку, Зеленівку, Кізомис та Херсон.

Окупанти під приводом евакуації мирних жителів вивозять награбоване в Запорізькій області. В Михайлівці евакуйоване все майно разом із співробітниками ворожих фінансових установ. Втікали на викрадених у місцевих жителів легкових автівках. У Дніпрорудне прибуло 15 автобусів для евакуації російської окупаційної адміністрації і так званої “народної міліції” разом з їхніми родинами. Окупанти грабують магазини з оргтехнікою та викрадають автомобілі.

Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, а також удару по ЗРК.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, два райони зосередження озброєння та військової техніки противника, а також три склади боєприпасів.