Контрнаступ: у міноборони України анонсували його наслідки

Коментарi:

Цю війну буде виграно українським народом.

У міноборони України анонсували масштабні наслідки контрнаступу ЗСУ. Там заявили, що рф буде в паніці, тому що війна буде виграна.

Про це заявив заступник міністра оборони Володимир Гаврилов, повідомляє The Іndependent. Але він промовчав про терміни контрнаступу, який очікується найближчим часом, коли весняні дощі зміняться сприятливішими погодними умовами.

«Успіх України в її довгоочікуваному контрнаступі може означати повний крах рф чи навіть російської економіки. Це станеться незабаром. Наступ розкриє правду про жорстко контрольовану російську пропаганду щодо військових дій і призведе до розплати серед простих росіян. Ми почнемо наш контрнаступ і, коли це станеться, Росія буде в паніці. Ви побачите багато паніки. Вони досі не розуміють, що їхня пропаганда демонструє хибну картину того, що насправді відбувається на місцях. Цю війну буде виграно на землі, а не на екранах телевізорів, не в Інтернеті», – сказав Гаврилов.

За його словами, рф втратила 200 000 людей за час війни в Україні, але Кремль сховав справжні масштаби російських втрат від свого народу. А коли Україна почне відвойовувати територію, і ці втрати ще більше зростуть.

Він зазначив, що утримання Бахмута відіграло ключову роль у підготовці України до контрнаступу, дозволяючи оборонним силам диктувати умови на лінії фронту та виснажувати основні військові ресурси рф.

«Ми ми надійні, серйозні та готові захищати нашу країну всіма засобами. Нам потрібно щось складніше, ніж наземна ППО, здатне завдавати ударів з великої дальності, щоб збивати російські літаки на відстані понад 100 км просто для захисту наших людей. Ось чому ми просимо наших партнерів надати сучасні винищувачі, такі як F16 або аналогічні, і ми наполягаємо на тому, щоб вони були відправлені нам якнайшвидше, тому що йдеться про порятунок життів мирних жителів. Ця війна буде виграна Україною за технологічну перевагу та перевагу», – додав Гаврилов.