Армія Путіна готується до "жесту доброї волі" у Запорізькій та Херсонській областях

Коментарi:

На дорогах пробки Крим готується до наступу ЗСУ.

Окупаційна влада Криму почала створювати запаси води та продовольства через можливе блокування півострова та південної Херсонщини, повідомляє прес-служба Центру національного спротиву.

Колаборантів, що залишилися на півдні Херсонської та Запорізької областей, готують до екстреної евакуації у разі контрнаступу ЗСУ. Зрадників разом із сім'ями збираються вивозити до Криму.

За даними «РІА-Мелітополь», у Кирилівці загарбники наказали всім власникам баз відпочинку розмістити у себе вивезених із Токмака, Молочанська, Василівки та інших населених пунктів. Бізнесменам, котрі не хочуть добровільно розселяти людей, погрожують відібрати базу.

За розміщення людей обіцяли заплатити. Але, судячи з того, як оки швидко вивозять з Мелітополя комп'ютери та сервери, спалюють документи, обіцяного чекати доведеться довго», – прокоментували в «РІА-Мелітополь».

Тим часом у Мелітополі з паспортного столу спішно вивозять усі комп'ютери та сервери. Медиків, що залишилися в місті, терміново викликали на роботу, наказавши запасатися водою, свічками, ліхтариками, передає «Діалог».

Очевидці пишуть, що, готуючись до «негативного наступу», росіяни мародерять у Мелітополі та Василівці: загарбники вивозять усе, що можуть потягнути з будинків, що залишилися без господарів, які до них не розікрали.

Тим часом на перешийку на виїзді у бік Криму вже утворився багатокілометровий затор із легкових авто та вантажівок.

А жителі ОРДЛО у місцевих пабликах вже не сумніваються, що «СВО» Путіна настільки йде за планом, що незабаром евакуація може дістатися до них і навіть торкнутися жителів Краснодарського краю.

Нагадаємо, «влада» окупованої частини Запорізької області оголосила про евакуацію приблизно 70 тисяч людей.