Із колонії на Миколаївщини вийшли небезпечні злочинці з російським та азербайджанським паспортами – поліція відреагувала

Коментарi:

Цим уркам нічого робити в Україні.

Оперативники управління міграційної поліції Головного управління Нацполіції в Миколаївській області разом із працівниками управління державної міграційної служби області примусово видворили громадянина Азербайджану з України. Затримали обох чоловіків одразу після звільнення із виправного закладу, де кожен із них відбував покарання за вчинення злочину. Уродженець Азербайджану скоїв розбійний напад, громадянин рф – шахрайські дії.

З огляду на те, що іноземці після звільнення із колонії могли продовжити вчиняти кримінальні правопорушення, поліцейські звернулись із поданням до управління державної міграційної служби про їхнє примусове видворення.

Іноземців, які незаконно перебувають на території нашої держави, правоохоронці притягли до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП.

На підставі рішення Державної міграційної служби та Южноукраїнського районного суду громадянина рф помістили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні. Невдовзі його видворять за межі України.

Стосовно громадянина Азербайджану суд прийняв рішення про примусове повернення до країни походження упродовж семи днів, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.