Теракт – це обстріл ракетами житлових будинків, а вибухи над Кремлем – істерія перед 9 травня, – Нікіфоров

Коментарi:

У Києві не мають інформації про нічну атаку безпілотників на Кремль, заявив прес-секретар президента України Сергій Никифоров.

«Усі наявні сили та кошти Україна спрямовує на звільнення власних територій, а не на атаку чужих», – сказав він.

Никифоров додав, що «теракт» — це руйнування житлових будинків російськими ракетами в Дніпрі та Умані, а те, що сталося в Москві, — «чергове нагнітання обстановки» перед 9 травня, яке здійснюється з подачі російської влади.

"Очікуваний прийом від наших противників", – заявив Никифоров.

Радник офісу президента України Михайло Подоляк визнав заяви Кремля фальсифікацією. «Україна веде виключно оборонну війну і не атакує об'єкти на території Російської Федерації», — написав він, додавши, що атака дронів на Кремль безсила вирішити будь-які військові завдання, проте може бути виправданням для подальших ударів по цивільних об'єктах в Україні.

«Все передбачувано... Росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє „дрони над Кремлем“», – зазначив Подоляк.

Кремль, нагадаємо, назвав інцидент у Кремлі спланованим терористичним актом і замахом на президента Володимира Путіна, а також пригрозив «заходами у відповідь». Путін внаслідок атаки не постраждав, заявив його речник Дмитро Пєсков. Президент, за його словами, зараз «працює» у резиденції «Ново-Огарьово».