Непереможний мексиканський професіонал-середньоваговик Мунгія готовий боксувати з миколаївським «Техніком»

Коментарi:

Власне, цей поєдинок уже назрів.

Миколаївський боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (14-4, 10 КО) про прізвисько Технік та мексиканець Хайме Мунгія (41-0, 33 КО) проведуть бій 10 червня, запевняє La Casa Boxing Club.

Восени 2021 року вже планувалося проведення цього поєдинку, але команда чемпіона світу за версією WBO (2018-2019) у 1-й середній вазі Мунгії відмовилася.

Українець останній поєдинок провів у липні 2022 року, перемігши у Нью-Йорку в десяти раундах американця Джошуа Конлі. До цього Дерев'янченко програв три бою поспіль – казаху Геннадію Головкіну, американцю Джермалу Чарло та домініканцю Карлосу Адамесу.

У рейтингу WBC на вершині Чарло, тимчасовий чемпіон Адамес, перший номер – Головкін, другий – Мунгія, третій – Дерев'янченко. Ця п'ятірка приблизно дорівнює. Навіть 41-річний «пенсіонер» Геннадій Головкін здатний винести будь-якого із цих суперників.

Зазначимо, що контракт на бій Мунгії та Дерев'янченка поки не підписано.
Але мексиканець розповів журналістам, що зустріч може відбутися 10 червня. Власне, цей поєдинок уже назрів.

«Боксерська спільнота кричить на весь голос, закликаючи Мунгію побитися з якісним суперником. Щиро кажучи, все залежить від того, яка версія Дерев'янченка вийде на цей бій. Перед тим як здобути перемогу над Джошуа Конлі у 2022 році, Деревянченко програв три бої поспіль, два з яких були титульними шансами проти Геннадія Головкіна та Джермалла Чарло. У 2021 році Сергій зазнав близької поразки рішенням більшості суддів Карлоса Адамеса. З одного боку, 37-річний українець досить добре виглядав у бою проти Головкіна, в якому багато фанатів вважали його переможцем. Однак у поєдинку проти Чарло він був ґрунтовно побитий, і для чемпіона WBC це, можливо, був найкращий виступ на сьогоднішній день», – пише 3KingsBoxing.com.