Артилерія ЗСУ рознесла російську базу, де було 200 окупантів

Коментарi:

Українська розвідка спрацювала на «відмінно».

У ніч із 26 на 27 квітня українська артилерія завдала прицільного удару по базі окупантів у районі села Маячка на Запоріжжі.

Відомо, що довгий час армія Путіна звозила на територію рибного господарства боєприпаси та військовослужбовців. Цим вирішили й скористатися українські артилеристи.

Сьогодні, 2 травня, журналісти Telegram-каналу «РІА Мелітополь» повідомили добрі новини із Запорізького напряму.

Село Маячка знаходиться у Василівському районі на березі водосховища. Розвідка ЗСУ спрацювала на «відмінно», передавши координати артилеристам. Як виявилось, розвідка за ворожою армією у цьому районі ведеться з осені 2022 року. За попередніми даними, на базі було до 200 військовослужбовців ЗС РФ та боєприпаси. Вздовж усієї берегової лінії ворог встановив свою артилерію, щоб обстрілювати мирних жителів України та відбиватися від ЗСУ у разі контрнаступу.

Джерело повідомляє, що інформація про ворожі втрати ще уточнюється.

Напередодні не до травневих свят було окупантам у Токмаку та Михайлівці. Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що близько 14:30 прямо під час «травневого застілля» до штабу окупантам прилетіло «вітання» від ЗСУ.

Гучно було і в Токмаку, де удар припав не на залізничне депо і станцію техобслуговування.

Тим часом Джон Кірбі заявив, що з грудня 2022-го до квітня 2023 року окупанти втратили в Бахмуті до 100 тисяч осіб, 20 тисяч з яких вирушили прямісінько до Кобзона.