Окупантів почали садити в підземні клітки, – британська розвідка

Коментарi:

Командири окупантів почали активно використовувати зиндани.

Військове командування Росії посилило покарання за «порушення дисципліни», йдеться у зведенні розвідки міноборони Великобританії. Тепер службовців за провини садять у зіндани — підземні в'язниці, які являють собою ями, накриті ґратами.

Російські командувачі почали активно використовувати зіндани в останні місяці, наголошується в повідомленні британської розвідки. За їхніми даними, військовослужбовців садять туди за пияцтво чи за спробу не продовжити контракт із Міноборони.

Британське військове відомство зазначає, що у перші місяці війни російське командування м'якше ставилося порушення дисципліни. А охочим розірвати контракт дозволяли повернутися додому.

Проте умови служби посилили восени минулого року. Тоді в російській армії вводилися «дедалі більше драконівські ініціативи» щодо покращення дисципліни в силах, стверджує британське міноборони. Покарання для військових, що провинилися, посилили ще сильніше, коли командувачем об'єднаного угрупування військ в Україні призначили голову генштабу Валерія Герасимова.