Чоловіка, який вчора увечері кинув у центрі Миколаєва гранату, підозрюють у замаху на вбивство

Коментарi:

Триває досудове розслідування.

Як повідомляли «Николаевские новсти», вчора, 28 квітня, на проспекті Центральному в районі будинку № 22 невідомий кинув гранату, після чого стався вибух.

Сьогодні поліція повідомила деякі подробиці.

«На місці події правоохоронці встановили, що між 59-річним чоловіком, який перебував у стані сп’яніння, та місцевим мешканцем відбувся словесний конфлікт. Після чого зловмисник дістав із кишені гранату та кинув її. Внаслідок вибуху травмувань зазнала 51-річна жінка, яка проходила неподалік, та сам зловмисник», – розповів заступник начальника Головного управління Национальнох поліції України в Миколаївській області – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні.

Після того, як зловмисник отримав медичну допомогу, слідчі його затримали.

За погодженням із прокуратурою чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочинів одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство (ст. 15 п.п1,5 ч. 2 ст. 115) та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263).

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.