Торік у Миколаєві видали понад 180 тисяч продовольчих наборів

Коментарi:

Хто отримав?

Торік у Миколаєві пільговим категоріям громадян видали понад 180 тисяч продовольчих наборів. Із них 32 тисячі – внутрішньо переміщеним особам. Про це розповів заступник міського голови Анатолій Петров.

“До Миколаєва надходила продовольча гуманітарна допомога, яку за рішенням виконавчого комітету передавали відділенням міського терцентру соціального обслуговування. Там вже формувалися набори Отримували їх пенсіонери 70+, люди з інвалідністю 1-ї та 2-ї групи, малозабезпечені. Через адміністрації районів, службу у справах дітей допомогу отримували багатодітні родини. Міський центр соціальних служб разом з ЮНІСЕФ працював із родинами з дітьми.

Зараз у Миколаєві працює Всесвітня продовольча програма ООН, також містянам допомагають чотири громадських організації. У тому числі – благодійний фонд “Щедрик”, що упродовж місяця надає до терцентрів близько п’яти тисяч продуктових наборів для незахищених верств населення. Щоб отримати допомогу, необхідно звернутися до територіального центру соціального обслуговування та заповнити електронну форму», – цитує Анатоля Петрова пресслужба мерії