На Миколаївщині З тираном, який при дитині кидався з ножем на дружину, поліція провела дві профілактичні бесіди

Коментарi:

У Южноукраїнську правоохоронці кілька разів на тиждень виїжджають вгамовувати буйних чоловіків та синів.

Визначний випадок стався 21 квітня. Увечері на «102» надійшов сигнал від городянки, що до неї додому з'явився п'яним колишній чоловік. При дитині він кидався на жінку з ножем, репетував і загрожував розправою. Патрульні відпрацювали сигнал, провели з громадянином виховну бесіду та склали на буяна адміністративний протокол ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Проте за півтори години на цю адресу знову викликали поліцію. Незважаючи на письмову заборону, цей чоловік знову увірвався до квартири колишньої дружини з криком та погрозами. На тирана склали ще один протокол за тією ж статтею і знову ж таки провели профілактичну бесіду.

Того ж дня до поліції Южноукраїнська надійшло повідомлення від 70-річної жінки – її жорстоко побив 47-річний син. Вони живуть в одній квартирі, і чоловік часто займається рукоприкладством.

А минулого тижня вночі 34-річна мешканка Южноукраїнська поскаржилася на «102» на громадянського чоловіка. Той, п'яний, крив її матом і штовхав. З громадянином знову ж таки провели бесіду «про неприпустимість подібної поведінки» і теж склали на неї адмінпротокол за 2 ст. 173-2 КУпАП, за яким найжорсткішим покаранням може бути арешт на 15 діб.