У Миколаєві сто вогнеборців гасили нічні пожежі та допомагали містянам після обстрілів

Коментарi:

Вночі, 27 квітня близько 1.20, російські війська здійснили ракетний удар по Миколаєву.

В результаті влучення боєприпасів та уламків від них руйнувань зазнали житлові будинки та історична будівля міста – зареєстровано дві пожежі.

Так, горів двоповерховий житловий будинок та історична будівля. Першу пожежу ліквідовано бійцями аварійно-рятувального загону спеціального призначення на площі 100 квадратних метрів. Ще одну пожежу ліквідували вогнеборці 1, 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин та чергова зміна оперативно-координаційного центру на площі 500 квадратних метрів.

В результаті обстрілу зруйновано одноповерховий житловий будинок. Тут постраждали шість містян, ще одна людина загинула.

У п'ятиповерхівці вибуховою хвилею вибито двері та вікна. Бійці ДСНС відкривали понівечені двері та евакуйовували постраждалих мешканців будинку Наразі відомо про 17 постраждалих, одна з яких дитина.

Загалом для ліквідації наслідків обстрілу залучалось сто вогнеборців та 19 одиниць спецтехніки, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.

На місцях працювали бригади швидкої медичної допомоги, екіпажі поліції, загін швидкого реагування Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, аварійні бригади газової служби.