Технології та фірмові рішення в холодильниках LG

Коментарi:

Корейський бренд LG вважається одним із найкращих на ринку. Він постійно удосконалюється, створюючи цікаві моделі та розробляючи передові технології. Але насамперед користувачі цінують техніку компанії за надійність та довговічність.

6447d68ddad29.png

Розроблені технології

Бренд став лідером за кількістю впроваджених інновацій, особливо у сфері холодильної техніки. Інженери компанії працюють над ефективним та ергономічним простором, впроваджуючи такі ідеї:

  1. Fresh Balanser. Функція дозволяє налаштувати рівень вологості для овочів та фруктів, що допомагає зберегти баланс свіжості.
  2. Vacation. Люди їдуть у відпустку на два тижні, а порожній холодильник продовжує споживати електроенергію. Для цього придумано спеціальний економний режим, щоб не довелося повністю відключати техніку.
  3. Hygiene Fresh. Особлива система повітряної фільтрації видаляє 99% пилу та грязьових частинок. Повітря стає свіжим і набуває приємного запаху.
  4. Multi Air Flow. Система рівномірного розподілу температури за холодильною камерою. Одночасно циркулює велика кількість потоків, швидко та однаково охолоджуючи продукти.
  5. Total No Frost. Спосіб сухого охолодження, при якому не утворюється льоду. Морозилку не потрібно розморожувати та чистити, хоча помити раз на рік доведеться.

Бренд працює над актуальними проблемами, намагаючись полегшити життя користувачам. Впроваджуються прості та ефективні рішення для зручності покупців та продовження терміну експлуатації техніки.

6447d68ddd104.png

Компанія LG випускає лінійки різної техніки: компактної чи з підвищеними обсягами. Інтернет-магазин Eldorado.ua пропонує купити холодильник з гарантією від виробника та доставкою додому. Можна замовити самовивіз, накопичити бонуси та отримати персональну знижку для постійних клієнтів.

Фірмові рішення LG

Крім різних систем, компанія впроваджує дрібніші винаходи:

  • антибактеріальний ущільнювач за периметром дверцят;
  • фірмовий мобільний додаток для керування технікою;
  • металевий декор полиць для збільшення міцності;
  • місце для зберігання дрібних продуктів;
  • режим швидкого заморожування для зберігання заготовок;
  • окремі параметри температури для камер.

Цікавими є рішення у сфері безпеки: наприклад, контроль напруги, збереження холоду під час відключення електроенергії, економний лінійний компресор. Холодильники LG працюють десятиліттями, не боячись перенапруги, бактерій та проблем із розподілом холоду.