У Миколаївській області за підтримки британського підприємця хочуть збудувати житло для двох тисяч переселенців

Коментарi:

Віталій Кім обговорив проєкт будівництва житла для ВПО з британським підприємцем

25 квітня начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім обговорив проєкт будівництва поселення для майже двох тисяч внутрішньо переміщених осіб з представниками ТОВ «Тім Савант Груп». На зустрічі був присутній власник компанії британець Джон Бейкрофт.

Проєкт забезпечить громадянам України, переміщеним внаслідок війни, безпечні, захищені та комфортні умови проживання у тимчасових селищах. Так, на Миколаївщині розглядається перспектива будівництва житла для розміщення майже двох тисяч переселенців.

Як зазначив Віталій Кім, влада тримає на контролі актуальні потреби внутрішньо переміщених осіб та механізми надання їм допомоги.

«Ми прагнемо забезпечити максимальну підтримку вимушених переселенців. У пріоритеті – створення умов для їхнього проживання. Тому допомога з боку міжнародних партнерів є надзвичайно важливою», – сказав цитує пресслужба Миколаївскої обласної військової адміністрації Віталія Кіма.

Представники Team Savante Group запевнили, що візьмуть до уваги усі аспекти, аби ефективно розподілити можливості та ресурси для організації проживання переселенців.