На Миколаївщині прихильницю "руського міра" знайшли в громаді, яка найбільше потерпає від обстрілів

Коментарi:

Прихильниці "руського міра" світить п’ять років за гратами

45-річна мешканка Куцурубської громади, не сприймаючи державну владу в Україні та з ідеологічних мотивів, систематично агітувала друзів та знайомих визнати правомірною збройну агресію рф, розповсюджувала антиукраїнські новини.

Викрили цю прихильницю «руського міра» поліцейські разом із працівниками прокуратури та Управління СБУ у Миколаївській області.

Слідчі відділення №7 Миколаївського районного управління поліції за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу «Виготовлення, поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників».

Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Розслідування триває, повідомили у поліції Миколаївської області. Нагадаємо, що Куцурубська громада зараз чи не найбільше потерпає від артилерійських та мінометних обстрілів.