Вагнерівці і військовослужбовці рф перестріляли під час конфлікту перестріляли одне одного, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на 18.00 23 квітня.

Триває 424 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Противник завдав 28 авіаційних ударів та здійснив 10 обстрілів з РСЗВ. Є поранені серед цивільного населення. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Обстріляв Золоту Балку, Берислав, Веселе, Іванівку, Інженерне, Антонівку, Дніпровське, Велетенське, Кізомис та Херсон.

Не маючи значущих досягнень на полі бою, військовослужбовці зс рф та представники ПВК “вагнер” все частіше намагаються відшукати винних у цьому. В Станиці Луганській Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями зс рф та “вагнерівцями”, яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є вбиті з обох сторін.

Загарбники продовжують зазнавати великих втрат на полі бою. Всі медичні заклади на окупованій території переповнені пораненими. Використовують для лікування навчальні заклади. Зокрема, у Містках Луганської області облаштували школу під шпиталь. Там перебуває велика кількість поранених. Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів.

Авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки, збито два ворожих розвідувальних БпЛА типу “Мерлін” та “Орлан-10”.