Офіцерські збори хочуть замінити путіна на верховного правителя росії. Названо прізвище

Коментарi:

Офіцерські збори висунули свого кандидата у президенти рф.

Флот рф готує заміну Путіну, обіцяючи заборонити валюту і міграцію, а також «знежирити» олігархів. Російські офіцери висувають кандидата в президенти, щоб «виправити важке становище у країні».

Офіцерські збори рф заявили, що у разі приходу до влади їхнього лідера відбудуться докорінні зміни. Флот уперше за всю історію висуває кандидата у президенти рф – офіцера. Це капітан із морської піхоти Іван Отраковський. Його тато – генерал-майор. Сам претедент убивав у Чечні, звільнився з армії на початку 2000-х, створив "російський православний рух "Свята Русь".

Поруч із ним сиділи офіцери-відставники і навіть якийсь тип із т. зв. "ЛНР".

«Ні для кого не секрет, у якому важкому становищі, не без участі нашої влади, ми знаходимося», – сказав учасник зборів і пообіцяв, що програма кандидата буде представлена пізніше.

При цьому тезово було озвучено її суть:

Перейменування конституції Росії в "російську правду";
Скасування посади президент рф із заміною посаду верховного правителя росії;
Зміцнення російського світу;
Кадрова революція;
Люстрація ворогів народу;
"Знежирення" олігархів;
Розкуркулювання власників агрохолдингів;
Одноповерхова росія;
Розрив дипломатичних відносин із усіма недружніми країнами;
Заборона вільного ходіння долара та євро;
Нульова політика міграції;
Збільшення чисельності населення росії до 1 мільярда чоловік.

«Як єдиний кандидат від патріотичних сил на виборах російського президента – він не годиться», – тактовно прокоментував ці задуми відомий терорист Гіркін (Стрєлков).

Судячи з усього, ці офіцерські збори були проведені після великої пиятики в ресторані,чи проходили в актовому залі психлікарні. Подібні вкидання в російському інформпростанстві – не що інше, як бажання показати, що путіну заміни немає. А всі претенденти-патріоти – не зовсім адекватні люди.