На Миколаївщини автолюбитель купив китайський мотоцикл, а виявилось що це Audi Q5

Коментарi:

Моцик Shineray плюс техпаспорт може дорівнювати авто Audi Q5!? Так, складна задачка. Чи буває таке спитаєте, так буває.

До сервісного центру МВС Нового Бугу звернувся громадянин за отриманням дубліката державного номерного знаку на мотоцикл Shineray XY200-24. А от коли фахівці побачили свідоцтво про реєстрацію то були вкрай здивовані. В документі замість номерного знаку позначався транзитний! Як відомо, закріплення транзитних номерних знаків з видачею свідоцтва про реєстрацію не передбачено законодавством. Далі ще цікавіше: вказано сервісний центр МВС, що не існує. І вишенька на торті – за номером та серією техпаспорта значиться автомобіль Audi Q5!

Фахівці зупинили надання послуги та викликали поліцію.

Як стало відомо пізніше, мешканець Баштанського району придбав цей мотоцикл, але загубив вантажно-митну декларацію. Звернувся за консультацією до сервісного центру МВС, йому роз’яснили його подальші дії щодо відновлення необхідного документу з подальшою реєстрацією. З якоїсь причини, чоловік не скористався фаховими порадами та перепродав мотоцикл без документів знайомому. А той вже знайшов умільців з іншої області які зголосились допомогти за немалі гроші. Складові нашої задачки виявилися фальшивими.

Тож, аби не наражати себе на кримінальну відповідальність за неправомірні дії, пресслужба Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області радить завжди діяти по закону.