В Криму строковиків переміщають з бази відпочинку “Долина скіфів” на оборонні редути, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на ранок 20 квітня. Розпочалася 421 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Напередодні противник завдав три ракетних та 57 авіаційних ударів, зокрема, застосував 26 “Шахедів-136”. 21 із них знищено. Також агресори здійснили 69 обстрілів з РСЗВ.

Найзапекліші бої йдуть за Бахмут та Мар’їнку. На Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. В той же час обстріляв Дудчани, Качкарівку, Зміївку, Іванівку, Інженерне, Дніпровське та Херсон.

В підрозділах російського “добровольчого” формування “Невський” на Донеччині, найманці мають низький рівень морально-психологічного стану. Основними чинниками цього є великі втрати в живій силі під час ведення бойових дій, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами, невизначеність з термінами поповнення особового складу підрозділів, що зазнали бойових втрат. Збільшується кількість бажаючих залишити свої підрозділи та повернутися до російської федерації.

В Криму, в Ізюмівці, 400 строковиків ,які розквартировані на базі відпочинку “Долина скіфів”, готують направити на оборонні позиції в районі населеного пункту Володимирівка.

Авіація Сил оборони за добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та два склади боєприпасів.