Росіянин, який повернувся з війни, вбив дружину на очах у дітей

Коментарi:

Житель Заволзька Олександр М., який повернувся з війни в Україні, вбив свою дружину Катерину на очах у маленьких дітей.

Про це написала «Нижегородська правда» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Чоловік був п'яний та посварився дружиною. У запалі скандалу він ударив її ножем у присутності синів 6 та 7 років. Після цього він викликав швидку, але жінка померла до приїзду лікарів. Чоловіка затримали, порушено кримінальну справу щодо вбивства.

41-річний Олександр приїхав додому у відпустку з війни, куди вирушив добровольцем. Його сусід розповів, що до того той «часто випивав», і «поліція, бувало, приїжджала по п'ять разів на день».

Загиблу жінку поховають 20 квітня. Спочатку гроші на ці цілі збирали у класі одного з дітей Катерини, оскільки її родичі платити відмовилися. Пізніше з'явилися члени сім'ї обвинуваченого та пообіцяли взяти всі витрати на себе. Організатор збору розповіла «7×7», що зараз його закрито. Гроші передали до школи. За деякими даними, їх можуть надіслати на допомогу дітям, які постраждали. Для цього відкриють особовий рахунок.

Доля самих дітей залишається невідомою. Згідно з наявною на даний момент інформацією, ніхто з родичів забрати їх не захотів, тому хлопчиків можуть відправити до дитбудинку. Рішення ухвалять органи опіки.