Сенкевич та Коренєв вирушили на виставку до Ганновера, щоб презентувати Миколаєв

Коментарi:

Делегація чиновників Миколаєва поїхала до Німеччини, щоб взяти участь у ярмарку Hannover Messe.

Як повідомив міський голова Олександр Сенкевич, миколаївців запросив мер Ганновера Беліта Оная.

Цей форум вважається найбільшою у світі промисловою виставкою. У 2023 році в ньому беруть участь понад 4 тисячі компаній з 67 країн.

«На стенді нашого міста розповів присутнім про ситуацію в Миколаєві та наслідки російських обстрілів. Також разом із Аною Паес із OneWorks представили роботу над новим Генеральним планом міста», – розповів Сенкевич.

Робота виставки побудована таким чином, що з одного боку можна ознайомитись з продуктами та інноваційними технологіями найбільших промислових компаній світу, а з іншого – презентувати їм можливості застосування їх технологій у Миколаєві.

«Минулого року ми підписали меморандум про партнерство з Ганновером, тому під час візиту проводимо окремі робочі зустрічі з мером, представниками муніципалітету та комунальних підприємств. Зокрема, вже відвідав місцеві підприємства з електро- та водопостачання, а також поспілкувався з місцевими архітекторами та фахівцями із містобудування», – розповів градоначальник.

Хто увійшов до складу делегації від Миколаєва, Сенкевич не повідомив. Однак на фото його заступник Сергій Коренєв, якого призначено мером головою робочої групи з відновлення Миколаєва.

Нагадаємо, що Коренєв все ще є одним із фігурантів кримінального провадження про розкрадання понад 26 мільйонів гривень під час реконструкції Соборної площі. Після усунення з посади директора ДЖКГ і до повномасштабного вторгнення РФ він займався сферою капітального будівництва в місті.