Колишній ватажок «ДНР» Губарєв загрожує Кремлю поваленням влади

Коментарi:

Заклик Губарєва до революції влаштував переполох у рф.

Загрози колишнього ватажка «ДНР» Павла Губарєва налякали навіть його російських прихильників, які поспішили відхреститися від погроз на Кремль влаштувати в Росії революцію.

Губарєв прямо загрожує Кремлю революцією та поваленням влади, якщо Москва піде на підписання мирної угоди з Києвом. При цьому структура для проведення революції, за його словами, вже створена – це так званий клуб розсерджених патріотів (КРП), де Губарєв є головою.

Заяви колишнього донецького сепаратиста пролунали настільки дико і небезпечно, що від них поспішив відхреститися навіть Гіркін, який налякався і поспішно відхрестився від слів соратника КРП.

Він категорично спростував плани щодо підготовки революції, розуміючи фатальні наслідки для себе та свого оточення з боку російських спецслужб у такому разі.

Розбірки росіян щодо революції прокоментував український блогер Денис Казанський.

За його словами, Губарєв ще в 2014 році «прославився непрохідною тупістю».

«Біснуватий Паша Губарєв пригрозив влаштувати в рф революцію і знести чинну владу. Від такого отямився навіть Гіркін, який перелякався і поспішно відхрестився від слів Губарєва. Мовляв, Паша говорив від свого імені, а не від імені всіх «розсерджених патріотів». Але вже пізно. Паша, який ще 2014 року прославився непрохідною тупістю, вже проговорився і злив усі плани», – зазначає Казанський.