Зеленський приїхав на передову, відвідав Авдіївку

Коментарi:

Президент Володимир Зеленський побував сьогодні на Донеччині. Він відвідав передові позиції українських захисників у Авдіївці.

Про це повідомляє прес-служба ОП.

Глава держави заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угрупування "Донецьк" щодо ситуації в районі його відповідальності.

Також він поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів та подякував їм за службу.

"Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що захищаєте нашу землю, Україну, наші родини. Вітаю вас зі святами, з Великоднем, і бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров'я всім вам та вашим сім'ям і щиро вдячний кожному українцю за той великий шлях, який ви проходите щодня", – сказав Зеленський.

Президент вручив військовослужбовцям державні нагороди. Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени "За мужність" ІІ та ІІІ ступенів.

У свою чергу військові подарували главі держави військовий коїн, шеврон та дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади.

Зазначимо, що епіцентром бойових дій є Бахмут, але Авдіївка – не менш гаряча точка фронту, оскільки ворог також намагається оточити це місто.

Нагадаємо, що 22 березня президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямі.